top of page

The Story Behind The

Brands

ELEVEN AUSTRALIA.png

Eleven Australia

AUSTRALIAN. SIMPLE. EFFECTIVE. Dat zijn de trefwoorden van Joey Scandizzo (3x Australisch Hairdresser of the Year) en Andrew O'Toole (Australische fotograaf van het Jaar) wanneer zij in 2011 starten met het merk Eleven Australia. Ze beginnen in eerste instantie met één product; Miracle Hair Treatment. Dit product blijkt zo succesvol dat de lijn al snel wordt uitgebreid tot een volwaardig assortiment van 35 producten. De namen van de producten vertellen wat ze doen, waardoor het gemakkelijk is om de juiste te vinden.

Olaplex

Wat is Olaplex?

Olaplex bestaat uit één enkel actief ingrediënt. Olaplex werkt doordat het in staat is gebroken zwavelbruggen in het haar op te sporen en ze weer permanent te herstellen naar hun oorspronkelijke staat. Dit kan voor, tijdens of na thermische, mechanische of chemische behandelingen. Het resultaat van Olaplex is blijvend!

Olaplex is de enige in zijn soort met 8 wereldwijde patenten die binnenkort gepubliceerd zullen worden. Olaplex bevat geen siliconen, olie, sulfaten, ftalaten, DEA of aldehyden en is niet getest op dieren.

OLAPLEX.png
.png

Original & Mineral

Be stressless.

Gezond haar begint pas als het vrij is van stress. Original & Mineral heeft alle verdachte, chemische stoffen uit hun producten gehaald en ze vervangen voor natuurlijke, actieve mineralen en botanische extracten. Een van de oprichters is Alan Buki, is een kapper die veel haarproblemen zag als gevolg van contact met traditionele haarkleuringen.

O&M is een van de eerste en weinige merken die geen ammonia in haar haarkleuring gebruikt. Omdat het resultaat zo goed was, werd deze filosofie al snel doorgetrokken naar de gehele collectie aan producten. De voedende shampoos, conditioners, serums en maskers zijn hierdoor van de hoogste kwaliteit die je kan krijgen en ontwikkeld door en voor kappers.

Bears with Benefits

Dit zijn heerlijke vitamine beertjes die verkrijgbaar zijn in diverse varianten, die zo iedere een eigen doel hebben.

 

Bears with Benefits zijn holistische vitaminecomplexen, in de vorm van een schattig gummibeertje, smaken lekker en verbeteren je schoonheid van binnenuit!

 

Deze beertjes zijn vrij van magnesiumzouten, titaniumdioxide, lactose, gluten, conserveermiddelen, emulgatoren, stabilisatoren en genetisch gemodificeerde ingrediënten. Waar mogelijk zijn de beertjes veganistisch/vegetarisch.

De verpakkingen zijn van 100% gerecycled PET!

Al met al zijn de beertjes goed voor de natuur en goed voor JOU!

BWB.png
INVISIBOBBLE.png

Invisibobble

Het verhaal achter dit merk is dat een meisje tijdens haar schooltijd steeds last had van hoofdpijn en een knik in haar haar na het dragen van een paardenstaart. Op een avond had het meisje een 'foute-outift' feestje en bedacht ze om een telefoonsnoer als elastiek in haar haar te dragen. De ochtend na het feestje, viel het meisje op dat ze geen hoofdpijn had, ze haalde het telefoonsnoer uit haar haar en er was nauwelijks een knik in haar haar te zien! En de rest is geschiedenis! In 2013 kwam eindelijk de invisibobble op de internationale markt.

Tangle Teezer

Tangle Teezer werd in 2007 opgericht door de toonaangevende haarkleuringsspecialist Shaun P in Londen. Het begon als een idee in een salon en is uitgegroeid tot een wereldwijd bedrijf dat wereldwijd meer dan 50 miljoen haarborstels heeft verkocht.

 

Het stopt niet bij slechts één uitvinding, de innovatie is voortgezet, er zijn vele prijzen gewonnen en onze baanbrekende haarborstels zijn verder gegaan dan een reeks ontwarrende haarborstels en omvatten ook föhn- en stylingtools voor haar. Allemaal gemaakt met behulp van onze gepatenteerde tandentechnologie, die je op geen enkele andere haarborstel zult vinden, de kracht zit in de tanden, en dat zal altijd zo zijn.

 

Klanten zeggen dat we hun leven hebben veranderd met onze haarborstels, wat ons aanspoort om te blijven innoveren en uitvinden. Dus houd deze ruimte in de gaten terwijl ons verhaal verder gaat.

LZ.png

Laura Zeeuwen

Laura Zeeuwen heeft een fantastisch merk opgericht met haar eigen ervaringen uit het vak. Na jarenlang gebruik te hebben gemaakt van diverse merken heeft ze haar eigen lijn ontwikkeld. 

 

De extensions van Laura Zeeuwen zijn door haar persoonlijk geselecteerd op o.a. de kwaliteit. Bij Laura Zeeuwen word alleen gewerkt met Remy-haar.

Wat houdt Remy-haar in?

Remy-haar wordt in de haarverzorgingsindustrie algemeen erkend als de allerbeste kwaliteit menselijk haar. De reden hiervoor is dat de nagelriemen van het haar altijd volledig intact worden gehouden in plaats van te worden verwijderd, zoals bij andere soorten niet-remy haar. 

Alle mensenhaar klitten tot op zekere hoogte, en afhankelijk van hoe de textuur van de door jou gekozen extensions zich vermengt met je eigen natuurlijke textuur, kun je wat klitten ervaren. Geen enkel menselijk haar is perfect, daarom weten we dat het menselijk is!

Natucain

Haaruitval is een groot probleem die veel invloed heeft op een gedeelte van de samenleving. De producten die je op de markt kunt verkrijgen zijn effectief, maar de bijwerkingen zijn enorm groot. Natucain is een 100% natuurlijk en revolutionair wapen tegen haaruitval. 

 

Door de kracht van natuur en wetenschap is Natucain ontstaan; Natucain is een nieuw en unieke combinatie van actieve samenstellingen die 100% gemaakt zijn van natuurlijke ingrediënten en stamcel technologie. Het is vrij van sulfaten, hormonen, siliconen, parabenen en is niet getest op dieren.

1.png
infinity braids.png

Infinity Braids

Met Infinity Braids ga je elke dag voor een "good hair day"!

Van casual tot party, deze gevlochten haarbanden geven al jouw looks gemakkelijk én snel de perfecte boost! verkrijgbaar in 3 verschillende vlechten:

Lizzy: de standaard vlecht

Jolie: de visgraat vlecht

Viénne: de messy vlecht

De vlechten zijn met de hand gemaakt van vegan haar en hebben een hoge kwaliteit. De vlechten bestaan uit lichtgewicht haar met ontzettend veel volume. Je kunt ze naar wens breder of smaller maken door aan de lusjes te trekken. Met meer dan 25 verschillende tinten zit er sowieso een kleurmatch voor jou tussen die bij jouw eigen haar past! We helpen je in onze salon graag met het vinden van jouw perfecte kleur match!

bottom of page