top of page

Dé kapseltrends van deze zomer!

70's it is! Pony's, bobs, zie hier de inspiratie voor de kapseltrends van deze zomer! Zijn deze trends niet jouw cup of tea? No worries, dan blijven het natuurlijk gewoon trends en inspiratie die weer voorbij gaan.


Take a picture with you

Heb je helemaal zin in de zomer? En moet de vakantie nog beginnen? Als je opzoek bent naar een niet kapsel, dan zijn er meerdere zomertrends om uit te kiezen! Heb jij al helemaal in je hoofd hoe je het wilt hebben? Neem dan een foto mee als voorbeeld. Zo is het beeld duidelijk van wat je wilt en kunnen de opties besproken worden wat er mogelijk is met jouw haar!


70's pony

De hitserie Daisy Jones and the Six heeft inmiddels voor mega veel trends gezorgd! Vind jij de pony van Daisy Jones ook fantastisch?! Dan is dit misschien hét moment om zelf ook een pony te nemen, want dit type pony past bij alle gewichtvormen. Vraag daarom om een zachte iets ongelijke pony zonder een harde en rechte lijn.


Bob it is

Is jouw haar steil tot lichtgevend? Dan is een chique classic bob zonder laagjes misschien iets voor jou! Deze bob vereist wel een scherpe kniptechniek. dit houdt in dat de lengte begint aan de onderkant van de oorlel en doorloopt tot aan het onderste deel van de kin, zonder laagjes. Perfect voor het warme zomerse weer, want je nek is haarvrij!


Laagjes

Tijdens een warme zomer wil je niet de hele dag voor de spiegel staan en rekening houden met je kapsel. Daarom is een kapsel met laagjes ideaal! Onderhoudsarm en gemakkelijk voor de meeste haartexturen. Door de laagjes krijg je meer beweging en vorm in het haar. Het versterkt de natuurlijke textuur van golvend haar en krullen.


Comments


bottom of page