top of page

Welke ingrediënten zijn goed voor de verschillende typen haar?

Ben jij benieuwd wat het ultieme ingrediënt is om het haar glanzend, gezond of pluisvrij te krijgen? Daarom hebben wij alle ingrediënten voor jou op een rij gezet en gekoppeld aan de verschillende haartypen. Droog, pluizig, fijn of beschadigd haar, voor allemaal is er een ingrediënt dat dit probleem aanpakt.


Haartype: droog

Het actieve bestanddeel voor droog haar is Avocado Olie.


De symptomen van droog haar kunnen zijn pluis, gespleten punten en soms breuk. Door je haar te hydrateren kun je deze problemen voorkomen. Avocado olie is de natuurlijk bron van vitamine A, B, D, E en eiwitten, daarom is dit een essentieel ingrediënt voor droog haar.

Tip: in alle Eleven Australia conditioners zit avocado olie!Haartype: pluizig

Het actieve bestanddeel voor pluizig haar is Organische Arganolie.


Het kan sons een flink gevecht zijn om je haar tegen pluis te bestrijden. Goede producten om je haar tegen pluis te behandelen zijn serums en oliën.

Een organische arganolie heeft veel verschillende voordelen voor het haar, bijvoorbeeld dat het fly-aways laten verdwijnen, het voegt glans toe en het voorkomt zelfs gespleten punten.

Tip: ben je opzoek naar een serum met organische arganolie? Probeer dan het Smooth & Shine Anti-Frizz Serum.Haartype: fijn

De actieve bestanddelen voor fijn haar zijn Proteïne en Keratine.


Doordat fijn haar kwetsbaar is en het gevoelig is voor breuk, heeft het meer bescherming nodig dan andere haartypes. De proteïne en keratine repareren het haar niet alleen, maar geven het haar ook body en volume. Heb je fijn haar?

Was en verzorg je haar dan met een proteïne rijke shampoo en conditioner uit de I Want Body lijn.

Ga je je haar stylen, gebruik dan de I Want Body Texture Spray, deze spray verrijkt het haar met keratine en eiwitten om haar te versterken.Haartype: beschadigd

De actieve bestanddelen voor beschadigd haar zijn Wattleseed, Desert Lime en Quandong.


Er zijn verschillende ingrediënten nodig om beschadigd haar te repareren. Als eerste heeft beschadigd haar eiwit nodig om te repareren en te beschermen tegen milieuschade. Wattleseed is een natuurlijke bron van eiwitten. Dit is een zaad verkregen van de Australische Acacia plant. Door een combinatie van eiwit- en hydraterende ingrediënten te gebruiken, kan beschadigd haar de voedingsstoffen absorberen en het herstelproces beginnen. Inheemse Australische ingrediënten zoals woestijnkalk en quandong zijn een uitstekende bron van vitaminen en vocht. Miracle Hair Treatment zit vol met wattleseed, woestijnkalk, quandong en een verschillende andere eiwit- en vochtrijke ingrediënten om haar te beschermen en te hydrateren.


Comments


bottom of page