Meet the Team

Isabella.jpeg
Isabella
Owner & Topstylist

Mijn naam is Isabella ik ben Topstylist bij Bella Beautique. Bij mij ben je voor elke coupe aan het juiste adres! Ik heb jarenlange ervaring bij diverse salons hierdoor heb ik veel kennis opgebouwd en weet ik wat ik moet doen. Op basis van je eigen haar geef ik jouw graag het beste advies! Op mijn 15e begon ik in dit vak, maar na hard werken en mijn dromen achter nagaan heb ik mijn eigen salon 'Bella Beautique' kunnen openen!

@hairbyisabellaa

Aisha.jpeg
Aisha
Topstylist

Na 18 jaar in verschillende salons te hebben gewerkt als topstylist, ga ik nu eindelijk mijn droom achterna en als zelfstandige starten. Ik heb van mijn hobby mijn beroep gemaakt en wat ik het leukst vind van dit werk, is het haar mooi maken en mensen zien vertrekken met een lach.

Jazz' Hairstyling  ~ geïnspireerd door mijn dochter.

 

@jazzhairstyling

Liv.heic
Liv
The Salon Dog

Mijn naam is Liv, ik ben de salon hond. Samen met mijn baasje Isabella ben ik bijna elke dag te vinden in de salon! Ik ben erg waaks, maar ik vind het heerlijk als je mij wilt aaien!

.jpg
Britt
Social Media & Markering

Achter de schermen gebeurt er van alles om Bella Beautique zo goed mogelijk in de picture te zetten! Instagram, Facebook, de website en nog veel meer!

Get in Touch!

Eerste Jan Steenstraat 131h

1072 NJ Amsterdam

Tel: 06 22 78 12 78

  • Facebook
  • Instagram
Thanks for submitting!