top of page

10 Tips tegen statisch haar

10 tips die jou helpen van je statische haar af te komen!


Tip 1:

Was je haar met een hydraterende shampoo. Als je haar droog en pluizig is, is het zeer belangrijk om je haar te verzorgen met voedende producten.

Was je haar dan met de Repair My Hair Nourishing Shampoo, Hydrate My Hair Moisture Shampoo of Smooth & Shine Anti Frizz Shampoo.
Tip 2:

Was je haar niet te vaak. als je je haar elke dag wast, wordt je haar door je haar ontdaan van de natuurlijke oliën. Hierdoor wordt je haar droog en pluizig.Tip 3:

Voedt je haar vaker met een masker om het haar maximaal te verzorgen. Een haarmasker breng je altijd aan op schoon gewassen haar.

De juiste volgorde is:

Shampoo, masker en daarna conditioner.

Het Miracle Hair Mask en de 3 Minute Repair Rinse Out Treatment zijn allebei intensief voedende maskers die het haar een boost geven, zodat jouw lokken minder pluizig worden.Tip 4:

Het is belangrijk dat je jouw wasbeurt altijd afsluit met een conditioner. Een shampoo opent de haarschubben, zodat de reinigende stoffen hun werk kunnen doen. Een conditioner sluit de haarschubben, voedt het haar van binnen uit en legt een zacht voedend beschermlaag om het haar. Hierdoor wordt je haar glad, glanzend en maximaal gevoed. Conditioner tips: Repair My Hair Nourishing, Hydrate My Hair Moisture of Smooth & Shine Anti Frizz Conditioner.Tip 5:

Douche niet te warm en sluit je wasbeurten af met koud water. Te warm water zorgt ervoor dat het haar en de hoofdhuid nog meer uitdrogen, probeer er dus op te letten dat je niet te heet doucht. Als je je douch sessie afsluit met een koude douche, worden je haarschubben volledig gesloten, dit zorgt voor gladder en glanzender haar.Tip 6:

Vermijd zoveel mogelijk styling tools. De hitte van een stijltang of föhn droogt het haar uit, wat ook weer voor pluizig haar zorgt. Als je toch styling tools gebruikt, zorg er dan voor dat je altijd een hittebeschermer gebruikt. De Miracle Hair Treatment heeft een ingebouwde hittebeschermer, hierdoor bescherm je je haar terwijl je een leave in treatment gebruikt. De geur van dit product is koks, heb je liever een meloen geur? Kies dan de Miracle Spray Hair Treatment!

Tip 7:

Hydrateer dagelijks je haar met een serum. Het Smooth & Shine Anti Frizz Serum kan je op zowel nat als droog haar gebruiken. Tip: Heb je nou heel erg last van pluizig haar gedurende de dag? Stop het serum dan in je tas, zodat je gedurende de dag dit snel kunt oplossen met een klein pompje serum.

Tip 8:

Gebruik de producten die speciaal zijn voor het bestrijden van pluizig haar en fly-aways. De Frizz Control Shaping Cream kun je aanbrengen op handdoek droog haar na de wasbeurt of in droog haar om het gedurende de dag glad te strijken. Als je je haar al in model hebt gebracht is de Make Me Shine Gloss Spray ideaal om pluizig haar te bestrijden. Deze spray geeft glans en houdt pluizig haar onder controle, zonder te verzwaren.Tip 9:

Als je je haar wilt beschermen tegen invloeden van buitenaf, dan kun je gebruikmaken van een fixerende haarlak. De Give Me Hold Flexible Hairspray legt een laagje over je haar, hierdoor heeft het bijvoorbeeld vochtig weer minder grip op je haar. Tip: Spray een beetje haarlak op je borstel voordat je je haar gaat borstelen. De haarlak houdt fly-aways op zijn plek, zodat pluizig en statisch haar tot een minimum wordt beperkt.
Tip 10:

Wrijf je haar niet droog met een handdoek. Door je haar ruw te wrijven verpest je de haarstructuur en zorg je gelijk voor pluizig haar. Wikkel je handdoek om je haar en knijp voorzichtig het water uit je haar. Hiermee voorkom je pluizig haar.Comments


bottom of page