top of page

Dry Queen - O&M

DRY SHAMPOO - SHAMPOOING SEC'


Voor directe, schonere en dikkere lokken. Dry Queen is een reiniger voor droog haar in poedervorm met rijstzetmeel die ongewenste oliën verwijdert. Lilly Pilly helpt om natuurlijke textuur en body te geven. Gewoon schudden, sprayen, masseren en borstelen.


Geschikt voor alle haartypes.

Je kan en mag dit product dadelijk gebruiken tussen de wasbeurten door.



Hoe gebruik je dit product?

Stap 1: Goed schudden voor gebruik

Stap 2: Neem steeds een dunne pluk van het haar en spray de droogshampoo gelijkmatig door je haar

Stap 3: Kam of borstel je haar en style het naar wens.


Ingrediënten

Lilly Pilly is een inheems Australisch plantenextractingrediënt met een zeer hoog vitamine C-gehalte dat werkt als een natuurlijk collageen dat het haar voller maakt. Quandong is een natuurlijk verkregen extract van Australische woestijnplanten dat rijk is aan vitamine C, eiwitten en essentiële vetzuren. Houdt het haar gezond en gevoed. Oryza Sativa (Rijst) Zetmeel is een natuurlijk verkregen ingrediënt dat olie absorbeert. Het geeft een onmiddellijk reinigend effect en voegt volume toe. INCI LIJST: Butaan, Propaan, Isobutaan, Alcohol Denat., Oryza Sativa (Rijst) Zetmeel, Santalum Acuminatum (Quandong) Fruit Extract, Syzygium Leuhmannii (Lilli Pilli/Riberry) Fruit Extract, Glycerine, Aqua, Disteardimonium Hectorite, Silica, Cetrimonium Chloride , Natriumbenzoaat, Parfum, Benzylsalicylaat, Alfa-Isomethylionon.


O&M producten zijn veilig te gebruiken op gekleurd haar, gevoelige huid en zijn vrij van: sulfaten, MIT, parabenen, triclosan, propyleenglycol, ftalaten en gluten.


28 weergaven0 opmerkingen
bottom of page