top of page

Eleven Australia


"Haircare doesn't have to be complicated, it just needs to work"


 

Eleven Australia is bedacht door Joey Scandizzo en Andrew O'Toole, zij zijn gestart in 2011 met slechts 1 product. Namelijk 'Miracle Hair Treatment', dit product bleek zo succesvol te zijn dat de lijn al snel werd uitgebreid naar een volwaardig assortiment van 35 haarproducten.


De producten werken niet alleen goed voor het haar, er zijn ook 2 producten voor 'Hand & Body'!

De 35 producten kunnen worden ingedeeld in 8 categorieën, namelijk: Cool Blonde, Beach, Curls, Repair, Clean, Hold en No Frizz. Doordat ze zo'n breed aanbod hebben is er voor elk haar wel een product!


Het assortiment bestaat uit 6 shampoos, 4 conditioners, 6 treatments, 15 styling en niet te vergeten 2 Hand&Body producten. Alle producten zijn vrij van parabenen, gluten en PETA dierproefvrij. Ook zijn de verpakkingen recyclebaar en vegan friendly! En als klap op de vuurpijl zijn de shampoos en conditioners kleur beschermend!


Joey Scandizzo en Andrew O'Toole hebben de producten de naam gegeven waar ze voor zijn. Zo is het makkelijk te zien welk product bij jouw haar past!


Ben je benieuwd geworden naar de producten en de werking daarvan? Kom dan gerust langs in de salon! En hou de blog in de gaten, want er komen er nog genoeg met uitleg over producten of hoe je een bepaalde look kan creëren!


+31622781278

info@bellabeautique.nl

bottom of page