top of page

How to: get the best hair selfie.

How to get the best hair selfie? De beste 5 tips lees je hier!


Tip 1: zorg voor het perfecte licht!

Dit is de belangrijkste tip! Daglicht werkt het beste, hierdoor kun je de werkelijke kleuren van je haar goed vastleggen. Werkt het daglicht niet helemaal mee, gebruik dan een ringlamp voor op je telefoon.


Tip 2: de perfecte hoek.

Iedereen heeft een beste kant, bij de een is dat rechts bij de ander is dat links. Kies jouw beste kant oftewel hoek. Als je je hoofd schuin naar links of naar rechts houdt op de foto zorg je ervoor dat je niet een plat hoofd krijgt op de foto.


Tip 3: the hair.

Laat je haar zien! Het is belangrijk dat je zowel je gezicht als je haar laat zien op de foto, doe daarom je haar naar voren. Laat je haar vanaf de voorkant of de zijkant zien.


Tip 4: clean background.

Tijdens een selfie wil je natuurlijk de focus op je gezicht en je haar hebben. Zorg er daarom voor dat je achtergrond niet rommelig is. Extra tip gebruik de portretstand op je telefoon! Deze stand maakt je achtergrond wazig zodat de focus volledig op jou ligt!


Tip 5: no filter!

Je foto er net wat meer uit laten springen? Gebruik dan geen filter, maar een app waarbij je kan spelen met de balans van de kleuren! Door een filter te gebruiken krijg je namelijk snel dat je haarkleur anders oogt dan hoe het er daadwerkelijk uitziet.


Happy met je selfie? Post jouw selfie op Instagram en tag ons @bellabeautique of gebruik de hashtag #bellabeautique !


22 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page