top of page

Last van vet haar? Wij helpen je!

Je hebt één dag geleden je haren gewassen en het is alweer vettig én het ziet er onverzorgd uit. Velen van jullie zullen dit probleem herkennen. Dit is de oorzaak van een overtollige talgproductie van de hoofdhuid. Hoe zorg je er nu voor dat je zo lang mogelijk kan genieten van fris en verzorgd haar? Wij geven je advies zodat je zo lang mogelijk kan genieten van een frisse coupe door middel van onze ELEVEN Australia producten!

Oorzaken van vettig haar Laten we beginnen met wat vet haar eigenlijk is. Elke huid maakt talg aan. Talg is een natuurlijk lichaamsproduct dat ervoor zorgt dat je huid beschermd wordt en soepel blijft. Een vette hoofdhuid kan ontstaan door overtollige talgproductie. Hallo, vet haar! Dit kan verschillende oorzaken hebben. Je zit letterlijk veel met je handen in je haar of het kan een hormonale oorzaak hebben. Ook het gebruik van de verkeerde haarproducten kan hierin een rol spelen. Het gebruik van de juiste producten is daarom een must om zo lang mogelijk te kunnen genieten van een frisse coupe.

Was het haar met de juiste shampoo ELEVEN Australia heeft een breed assortiment en heeft voor ieder haartype de geschikte shampoo. Onze producten zijn geconcentreerd en zorgen ervoor dat het haar en de hoofdhuid met een minimale hoeveelheid shampoo optimaal wordt gereinigd. Voor vettig haar werken vaak lichtgewicht shampoos zoals de I Want Body Volume Shampoo. Deze shampoo zorgt voor volume en structuur in het haar, dit in tegenstelling tot verzorgende shampoos die het haar vaak juist gladder maken. Daarnaast is het een pré om je haar één keer in de twee weken te wassen met de Deep Clean Shampoo. Dit product reinigt het haar en de hoofdhuid intensief en zorgt ervoor dat de hoofdhuid weer in balans komt.


Was het haar niet te vaak Het dagelijks wassen van je haar kan bijdragen aan overtollige talgproductie. Tijdens het wassen van je haar wordt talg verwijderd. Na het wassen worden de talgklieren weer actief waardoor je steeds sneller vettiger haar krijgt. De hoofdhuid raakt hieraan gewend en hierdoor zal je steeds vaker je haar moeten wassen om ervoor te zorgen dat het fris en luchtig blijft. Daarom is het dus extra belangrijk dat je je haar niet te vaak wast zodat er minder overtollig talg kan worden aangemaakt. Dit zal aan het begin even doorzetten zijn maar na een tijdje zul je het resultaat merken! Dry shampoo is the key Hoe kun je nu de wasdag van je haren uitstellen zonder dat je lokken vet worden? Wij hebben voor jou a new best friend! Namelijk met een fantastische droogshampoo! Een droogshampoo frist het haar op, verwijdert overtollige olie en geeft het haar structuur en volume. Wij zijn fan van de droogshampoo van O&M deze zorgt ervoor dat de olielaag van je haar verdwijnt en je haar er weer fris en gewassen uitziet!

O&M Dry Queen €29,95

Opmerkingen


bottom of page