top of page

Self care hair routine

Heb jij ook een agenda vol met werkafspraken en sociale verplichtingen? Probeer jij vaak ook meer uren in de dag te stoppen dan erin passen? Probeer dan niet te vergeten hoe goed het is om ook een moment voor jezelf te hebben! Wij hebben voor jou self care tips voor thuis, zodat je jezelf en je haar extra verzorging en liefde kan geven.


Slaap met een haarmasker

Om je haar extra te verzorgen kan je een haarmasker gebruiken. Dit is erg goed voor je haar en zeker als je dit regelmatig gebruikt. Een masker kost maximaal 15 minuten extra tijd in je douch routine, maar heb je hier nou geen tijd voor? Dan hebben wij daar een oplossing voor! Het is namelijk ook een optie om je haarmasker voor het slapen gaan aan te brengen. Doordat je er een nachtje mee slaapt kan het perfect intrekken in je haar, dit is niet alleen makkelijker, maar zo kan je masker ook nog beter in je haar trekken.


Hoe doe je het?

Borstel je haar voor het slapen gaan en breng vervolgens je haarmasker aan over de lengtes, bijvoorbeeld Miracle Hair Mask. Zodra je wakker bent de volgende ochtend spoel je het masker uit en was je vervolgens je haar zoals gewoonlijk. Droog en stijl je haar en geniet van heerlijk zacht, stralend en gezond haar!

Hoofdhuidmassage

Het is belangrijk om je hoofdhuid zo af en toe een massage te geven, dit kan gewoon tijdens het wassen met shampoo of gewoon zomaar. Een hoofdhuidmassage is super goed en belangrijk voor de doorbloeding van je hoofdhuid, hierdoor krijgt je hoofdhuid meer zuurstof, waardoor je je haargroei stimuleert.


Hoe doe je het?

Gebruik tijdens het masseren beide handen en maak kleine cirkelvormige bewegingen met je vingertoppen. Doe dit 5 tot 10 minuten en voor een extra ontspanning kun je ook je voorhoofd masseren.


Zelf een haarmasker maken van natuurlijke oliën

Natuurlijke oliën zijn super goed voor je haar! Wist je dat je zelf een oliemasker kunt maken? Dit zorgt voor super gezond en glanzend haar! De beste oliën voor je haar zijn: Argan olie, Castor olie en jojoba olie. Deze oliën kun je gewoon kopen bij de drogist.


Hoe maak je een masker?

Zelf een masker maken is helemaal niet zo moeilijk! Pak de oliën en doe van elk soort een eetlepel in een kommetje. Je kan natuurlijk ook 1 soort olie gebruiken in plaats van alle 3. Meng ze vervolgens goed door elkaar en breng het aan op droog haar, vooral in de lengtes van je haar. Laat het ongeveer 20 minuten inwerken en was je haar vervolgens goed uit. Zorg ervoor dat je je haar goed uitwast anders blijft je haar vettig.
Verzorg je haar met een leave-in en serum

Bijna iedereen denkt dat ze na het douchen klaar zijn met de verzorging voor hun haar, ze kammen het door en laten het opdrogen aan de lucht. Besteed nog wat extra aandacht aan je haar en neem even een momentje voor jezelf. Na het douchen is het heel fijn voor je haar om een leave-in spray te gebruiken en je haar te drogen met een föhn. Wij hebben het perfecte leave-in product voor jou! Miracle Spray Hair Treatment deze verzorgt je haar extra na het douchen en beschermt je haar tegen warmte van stylingtools. Je haar zal er veel mooier uitzien nadat je het hebt droog geföhnd. Wil je je haar nog meer laten spinnen? Gebruik dan een haarserum om de punten van je haar extra te verzorgen! Gebruik hiervoor bijvoorbeeld de Smooth & Shine Anti Frizz Serum.

48 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page