top of page

Blowout look - 90's

IT'S BACK! The 90's blowout look. Deze trend zien we momenteel overal, WE LOVE IT A LOT! Daarom zullen wij in deze blog een paar handige producttips op een rijtje gezet, zodat jij zelf deze blowout look kunt creëren. Wat heel belangrijk is bij deze look je haar wast met de juiste lichtgewicht shampoo en conditioner, zoals de I Want Body Shampoo en de I Want Body Conditioner. Deze producten verzwaren je haar niet, maar geven je haar volume, versterken je haar en geeft het extra glans! Na het wassen is het belangrijk dat je je haar goed verzorgt en beschermt tegen warme stylingtools. Hiervoor hebben wij het perfecte leave-in treatment die geschikt is voor elk haartype: het Miracle Hair Treatment.

Dit product kan je aanbrengen op handdoek droog haar en hoef je niet uit te spoelen.


Om volume te creëren is het een must dat je de juiste producten gebruikt. Ook wil je natuurlijk de gehele dag kunnen genieten van de look! Gebruik daarom de I Want Body Texture Spray in de lengte en punten en de I Want Body Foam bij de haaraanzet. Föhn daarna je haar droog en zie hoeveel volume deze producten aan je haar geven. Als je haar droog is gebruik je de B.R.U.S.H. om je haar te polijsten en de perfecte blowout look te creëren. Met deze warmteborstel creëer je gemakkelijk veel volume, glas en beweging in je haar. Lukt het jou niet goed om je haar te föhnen met een borstel en een föhn? Dan is de B.R.U.S.H. prefect voor jou!



Zodra jouw haar perfect in model zit zijn er 3 producten die je perfect kan gebruiken om te finishen. De Give Me Hold Flexible Spray is de haarspray om het haar in model te brengen en te houden, zonder dat het je haar verzwaart. Wil je ook extra structuur? Dan is de Dry Finish Texture Spray het perfecte product. Deze spray zorgt voor veel textuur, definitie en shape in het haar. De Make Me Shine Spray Gloss is een lichtgewicht spray die veel glas geeft aan je haar en houdt de flyaways onder controle, zonder te verzwaren.



Klik hier om de producten te bekijken!


51 weergaven0 opmerkingen
bottom of page