top of page

Droogshampoo alleen voor vies haar? Echt niet!


De grootste misvatting is dat droogshampoo alleen gebruikt mag worden als het haar vuil is.

Hieronder een top 9 met tips en redenen waarom je vandaag nog moet beginnen met het gebruiken van droogshampoo!


  1. Droogshampoo kan de tijd tussen wasbeurten gebruikt worden om het te verlengen. Minder wasbeurten = minder warmteverbruik van föhns en stijltangen + minder risico op uitdroging van follikels door te veel wassen. De beste vergelijking die we ooit hebben gezien.

  2. De Desert Dry texturizing spray ruikt geweldig en bevat het magische ingrediënt Lilly Pilly, een inheems Australisch plantenextract met een zeer hoog gehalte aan vitamine C dat werkt als een natuurlijk collageen en het haar voller maakt. Deze formule helpt om textuur, volume en lift op te bouwen. Desert Dry helpt olie te absorberen en lichaam en ziel aan je lokken te geven. Do you love it?

  3. Dry Queen, de originele droogshampoo van O&M, bevat ook Lilly Pilly, samen met Oryza Sativa (rijst)zetmeel. Het zorgt voor een onmiddellijke reiniging, verwijdert geurtjes en voegt volume toe. Simpel, maar zeer effectief.

  4. Gebruik in korte bursts, 30 cm verwijderd van je wortels en hoofdhuid om overbelasting van je haar te voorkomen en die poederachtige, verzwaarde look te creëren.

  5. Als u na het verstuiven merkt dat er te veel ophoping is, gebruik dan uw vingertoppen om het product in uw hoofdhuid en naar de uiteinden te masseren. Gebruik eventueel een borstel of kam.

  6. Hier is een geheim: gebruik droogshampoo voordat je gaat slapen als je niet van plan bent je haar te wassen als je wakker wordt. De spray absorbeert de olie in het haar terwijl je slaapt en 's ochtends hoef je misschien alleen maar een paar aanpassingen te doen voordat je gaat stylen. De nacht is wanneer de echte magie gebeurt.

  7. Dry Shampoo is een perfecte metgezel voor handtassen. Vast komen te zitten in een koets zonder airconditioning op weg naar je werk? Geen probleem. Vochtige dag in Sydney? Geen zorgen! Wakker geworden met 10 minuten over? Een paar snelle sprites zullen je haar opknappen en de wake-up call geven die het nodig heeft.

  8. Vergeet niet je fles droogshampoo voor gebruik te schudden om ervoor te zorgen dat alle tovenarij erin gelijkmatig wordt verdeeld.

  9. Laat de droogshampoo na het stylen een minuut of twee intrekken voor een optimaal resultaat

Comments


bottom of page