top of page

How to: Sleek & Shiny look - Straight from the beach look

De 'Wet Look' de look die veel te zien is bij verschillende rebels op de rode loper en bij fashion shows door heel de wereld! Het perfecte kapsel voor een avondje uit of een feestje en is super simpel te maken. Maar hoe creëer je deze look? En welke producten heb je nodig? Op deze vragen is een heel simpel antwoord: Slick Hold Styling Pomade. Dit is het product om een wet look te creëren. Het zorgt ervoor dat je haren prefect op hun plek blijven zitten en geeft je haar een mooie glans wat helemaal bij deze look hoort.

Deze look heeft 2 varianten, namelijk de 'Sleek & Shiny' en de 'Straight from the beach' look.


SLEEK & SHINY

Bij deze look is het haar aan de boven- en zijkanten strak naar achteren gekamd. Hieronder staan 3 simpele stappen om deze look te creëren!

Stap 1: Maak je haar nat en kam alles van voren naar achter. Zorg ervoor dat het haar aan de zijkanten achter je oren zitten.

Stap 2: Pak een flinke hoeveelheid van de Slick Hold Styling Pomade, breng het aan en kam het door je haar heen. Door je haar te kammen verdeel je het door je haar heen. Als het is verdeeld over je haar kam dan nogmaals alles strak naar achter.

Stap 3: Pak je föhn en zet de snelheid op de laagste stand. Blaas met de warme lucht over je haar heen om ervoor te zorgen dat alle haren op zijn plek blijven zitten.


STRAIGHT FROM THE BEACH

Zit jouw haar ook altijd perfect na een heerlijke dag op het strand? De Slick Hold Styling Pomade voegt precies de juiste hoeveelheid glans en textuur toe aan het haar om zo die perfecte beach look te creëren zelfs wanneer je niet een hele dag op het strand hebt gelegen. Hieronder staan 3 simpele stappen om er voor te zorgen dat jouw haar op een dag zonder strand net zo goed zit!

Stap 1: Zorg ervoor dat je haar vochtig is. Breng vervolgens de Slick Hold Pomade aan, maar zorg er vervolgens voor dat je het naar niet te veel borstelt met je vingers. Je wilt namelijk zoveel mogelijk textuur en natuurlijke golven in het haar houden.

Stap 2: Droog je haar met je föhn op de laagste snelheid tot je haar voor 80% gedroogd is.

Stap 3: Schud en kneed je haar zachtjes op de juiste plekken met de palmen van je handen.


Interesse in de Slick Hold Styling Pomade? Kom langs bij de salon en scoor het perfecte product voor één van deze 2 fantastische looks!

Comments


bottom of page