top of page

NEW PRODUCT: Natucain Brow & Lash serum

Natucain is het merk achter deze fantastische producten. Uit hun onderzoeken blijkt dat haaruitval een groot probleem is die veel invloed heeft op een gedeelte van onze samenleving. Natucain is een 100% natuurlijk en revolutionair wapen tegen haaruitval.

Het is een samenstelling van 100% natuurlijke ingrediënten en is vrij van sulfaten, hormonen, siliconen, parabenen en is niet getest op dieren!


Van dit prachtige merk hebben wij nu 2 producten in onze salon. Hieronder meer informatie hier over.


Dit wimpergroeiserum is een actief serum die ervoor zorgt dat de wimpergroei op een natuurlijke wijze vanaf de wortel te bevorderen. De gepatenteerde* haargroeiformule met MKMS24 helpt je wimpers dikker en volumineuzer te worden.

Wanneer je begint met het serum zie je de eerste resultaten binnen 6 tot 8 weken. Het product is dermatologisch getest en veganistisch! 100% natuurlijke oorsprong, geen hormonen, siliconen, parabenen of sulfaten.


Hoe gebruik je dit product?

  • Breng het wimperserum aan op de schone, droge en olievrije wimperlijn.

  • Laat het serum volledig intrekken voordat u uw gebruikelijke cosmetische routine doorloopt.

  • Je wimpers worden direct bij de wortel gestimuleerd met behulp van de gepatenteerde* haargroeiformule.

  • Gebruik twee keer per dag ('s ochtends en' s avonds) binnen 6-8 weken voor snellere resultaten. Breng vervolgens één keer per dag aan.


Het wenkbrauwgroeiserum is een serum die op een natuurlijke wijze de groei van je wenkbrauwen vanaf de wortel bevordert. De gepatenteerde* haargroeiformule met MKMS24 helpt je wenkbrauwen dik en volumineus te worden.

Het is een win win product want je kan je wenkbrauwen stylen met de stylingborstel terwijl je her groeiserum aanbrengt. Met 1 flesje Natucain haarhersteller doe je ongeveer 3 maanden.

Ook bij het wenkbrauwserum is het zo dat je binnen 6 tot 8 weken de eerste resultaten zult zien, het dermatologisch getest is en het 100% natuurlijke oorsprong is. Vrij van hormonen, siliconen, parabenen en sulfaten!


Hoe gebruik je dit product?

  • Breng het wenkbrauwserum aan op de schone, droge en olievrije wenkbrauwzone.

  • Borstel overtollig serum af.

  • Laat het serum volledig intrekken voordat u uw gebruikelijke cosmetische routine volgt.

  • Gebruik twee keer per dag ('s ochtends en' s avonds) voor snellere resultaten binnen 6-8 weken. Breng vervolgens één keer per dag aan.


Ben jij nieuwsgierig geworden naar dit product? Kom dan langs in de salon en we helpen je graag verder!

Comments


bottom of page