top of page

The New Olaplex Nº.8 Bond Intense Moisture MaskHeb jij dit fantastische product al voorbij zien komen? Nº.8 een van de nieuwste producten van de Olaplex-lijn. Bond Intense Moisture Mask is een geconcentreerde behandeling die hydrateert, verzacht, body en glans geeft. Nº.8 trekt volledig in het haar om schade te behandelen zonder het haar te verzwaren.


Nº.8 is bij ons verkrijgbaar in de salon dus kom gezellig langs en scoor de jouwe! We weten zeker dat je dit product fantastisch zult vinden. Het voornaamste doel en daarom hoofdtaak van dit product is het hydrateren en verzorgen van het haar.


Wat is het verschil tussen de Nº.3 en de Nº.8 Bond Intense Moisture Mask?

Nº.3 Hair Perfector is geen masker of conditioner, het werkt in de haarstructuur om verbroken bindingen opnieuw te verbinden. De Nº.8 Bond Intense Moisture Mask is een diep conditionerend masker dat het haar herstelt en hydrateert. Je kunt beide wekelijks gebruiken om het haar te versterken en te herstellen.


Wat is het verschil tussen Nº.5 en Nº.8?

Nº.5 is je dagelijkse conditioner. Het voorziet je haar van de belangrijkste componenten van een conditioner en het herstel van het actieve ingrediënt. De Nº.8 gaat nog een stap verder dan de Nº.5 en voorziet het haar van extra vocht zonder dat het je haar verzwaart en het haar gezond maakt met body en volheid, inclusief het haarherstel van het actieve ingrediënt.


Hoe vaak kan ik Nº.8 gebruiken?

Gebruik Nº.8 zo vaak als nodig is om het vocht in je haar weer volledig in balans te brengen. Je kunt dit product niet te veel gebruiken, naar wens kan je het zo vaak als je wilt gebruiken; eventueel bij elke wasbeurt.


Wat is het verschil tussen Nº.8 en andere maskers op de markt?

Olaplex Nº.8 gaat een stap verder dan de andere maskers, dit komt door de ingrediënten van topkwaliteit die gebruikt worden en aangedreven door de Olaplex-technologie. De gewichtloze textuur absorbeert volledig in het haar.


Kun je het langer dan 10 minuten laten intrekken?

Dat kan zeker! Je kunt de Nº.8 langer dan de aanbevolen tijd intrekken.


Kan ik het in minder dan de aanbevolen 10 minuten laten staan?

Ook dit kan, alleen zal je dan niet optimaal profiteren van de volledige werking van de behandeling.


Meer weten over dit product of heb je vragen? Stel ze ons gerust!


Comments


bottom of page